Wahoo Fitness Wahoo KICKR 2018

€1.199

Aangeboden door B-Cycle bvba

Contacteer B-Cycle bvba

Beschrijving

De vernieuwde Wahoo KICKR 2018 brengt je fietsbeleving en trainingsresultaten naar een nog hoger nivo. Niet voor niets ondersteunt Wahoo Team Sky met de KICKR powertrainer. Voor hen is het belangrijk dat de apparatuur uiterst betrouwbare data levert en zo natuurgetrouw mogelijk rijdt.


Wahoo Fitness KICKR Powertrainer

Wahoo KICKR 2018 fietstrainer

 

De algoritmes zijn dermate aangepast dat je tijdens het klimmen en het sprinten een super realistisch fietsgevoel ervaart. De weerstandsverandering loopt uiterst soepel in elkaar over, zonder schokkerig aan te voelen. Vooral bij de acceleratie, vertraging en het bergop en bergaf rijden op bijvoorbeeld Zwift is dit zeer belangrijk en nog realistischer dan ooit tevoren. In combinatie met het fysieke vliegwiel zorgt dit voor een natuurlijk fietsgevoel. Het vliegwiel zorgt voor de massa die je op je fiets op de weg bij het wegtrappen voelt.

Nieuw aan de Wahoo KICKR 2018

 

De wattage meting is nog accurater (+/- 2%) en de KICKR fietstrainer kan tot 2000 watt vermogen genereren. Hellingspercentages kunnen tot 20% gesimuleerd worden. De LED verlichting zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier kunt zien wanneer je verbinding hebt gemaakt via Bluetooth of ANT+.

Het compacte formaat in combinatie met de vernieuwde positie van de handgreep zorgt ervoor dat je de trainer makkelijk en snel kunt verplaatsen en opbergen. Wanneer we kijken naar het geluidsniveau is ook hier hard gewerkt. De trainer is met zijn 61db de stilste direct drive trainer met vliegwiel op de markt. Ook nu is gekozen voor een stalen constructie, een bewuste keuze aangezien een indoortrainer bestand moet zijn tegen de krachten die op het toestel ontwikkeld worden. Door zijn gewicht van 21 kg en verstelbare poten staat de KICKR stabiel elke ondergrond. De duurzame constructie zorgt er ook voor dat je jaren vooruit kunt met je toestel.

Bijzonderheden

 • Direct drive trainer met vliegwiel
 • Vliegwiel van 6 kg voor het natuurlijke fietsgevoel
 • Iedere fiets makkelijk en snel te monteren
 • Klein en compact om op te bergen en te vervoeren tijdens wedstrijden
 • Door de uitdraaibare poten stabiel te zetten op iedere ondergrond
 • Stilste direct drive trainer met vliegwiel
 • BT smart en ANT+ connectie
 • Oerdegelijke stalen constructie voor jarenlang trainingsgenot zonder problemen
 • Opensourced software
 • Stijginspercentage tot 20%
 • Tussentijdse software updates voor optimale fietsbeleving
 • Inbouwbreedte fietsen geschikt: 130, 135 mm en 142 x 12 met steekasadapter

Winkelinformatie

Het hartverwarmend karakter van B-Cycle te Westerlo en de vakkundige service maken van fietswinkel B-Cycle een groot succes. Bij Bert Maes en zijn team kan je terecht voor alle fietsherstellingen, -onderhoud en de aankoop van een nieuwe fiets of accessoires B-Cycle is een professionele fietsenwinkel met topmerken zoals Trek, Sensa, Cortina, Achielle & Electra.
**Openingsuren**
Maandag: gesloten
Dinsdag: 13u00 tot 20u00
Woensdag: 10u00 tot 18u00
Donderdag: 10u00 tot 18u00
Vrijdag: 10u00 tot 18u00
Zaterdag: 10u00 tot 16u00
Zon- en feestdagen: gesloten