Wahoo Fitness ELEMNT fiets GPS 2018

€299,99

Aangeboden door B-Cycle bvba

Contacteer B-Cycle bvba

Beschrijving

Deze ELEMNT fiets GPS van Wahoo is nu te koop bij B-Cycle in Westerlo.

Bijzonderheden

Productspecificaties

Ontworpen voor fietsers door fietsers. De GPS fietscomputer ELEMNT maakt eenvoudig verbinding met sensoren, trainers en smartphones via Bluetooth 4.0 en ANT+. Schakelen tussen verschillende apps is verleden tijd, want alle gegevens worden doorgestuurd naar de speciaal ontwikkelde app.

ELEMNT is de nieuwste GPS fietscomputer van Wahoo Fitness. Makkelijk in te stellen, makkelijk om verbonden te blijven en makkelijk om te navigeren, dat is ELEMNT. De nieuwe fietscomputer komt met een gratis applicatie voor je iPhone of Android telefoon waarmee je profielen aan kunt maken, schermen aan kunt passen, prestaties kunt monitoren en fietsgegevens kunt delen zonder ook maar iets op de ELEMNT zelf te hoeven doen.

De iOS en Android App die speciaal is ontwikkeld, kun je gebruiken om ELEMNT in te stellen voor je fietsrit begint en om gegevens achteraf te bekijken. In tegenstelling tot de RFLKT is het bij ELEMNT niet nodig om je smartphone bij je te houden. Naast de gegevens die je in de app kunt zien, kun je de belangrijkste data aflezen op de fietscomputer. Zo kun je meteen bekijken wat je snelheid, cadence, hartslag en power is.

Wil je ELEMNT gebruiken in combinatie met je KICKR (SNAP)? Dat kan! De fietscomputer is geïntegreerd met deze trainers. Zo wordt je weerstand/wattage niveau gespecificeerd en worden je prestaties op het scherm afgebeeld. Ook is het mogelijk om de route die je buiten hebt gereden op te slaan en vervolgens op je KICKR na te rijden.

Winkelinformatie

Het hartverwarmend karakter van B-Cycle te Westerlo en de vakkundige service maken van fietswinkel B-Cycle een groot succes. Bij Bert Maes en zijn team kan je terecht voor alle fietsherstellingen, -onderhoud en de aankoop van een nieuwe fiets of accessoires B-Cycle is een professionele fietsenwinkel met topmerken zoals Trek, Sensa, Cortina, Achielle & Electra.
**Openingsuren**
Maandag: gesloten
Dinsdag: 13u00 tot 20u00
Woensdag: 10u00 tot 18u00
Donderdag: 10u00 tot 18u00
Vrijdag: 10u00 tot 18u00
Zaterdag: 10u00 tot 16u00
Zon- en feestdagen: gesloten